De CD van de MiniMuzikantjes

 • Elk kind verdient een MiniMuzikant!
  Luister hier een aantal fragmenten van de cd!
  De cd is te koop!

  De cd van de MiniMuzikantjes is te koop voor €10,- (incl btw) tijdens evenementen, creatieve lessen, workshops of trainingen van de MiniMuzikantjes en/of Kindertraining Nederland. 

  De cd kan ook besteld worden op de website. Dan komt er €5,- verzendkosten bij de prijs op. Deze €5,- is ongeacht hoeveel cd’s je besteld!

 • De eerste cd van de MiniMuzikantjes!

  De eerste cd van de MiniMuzikantjes staat in het teken van hun kwaliteiten en hun emoties.
  Zo is Fretje Gitaar een echte entertainer en regelaar.
  Hij geniet van optredens en het podium. Hij regelt en bepaalt graag. Echter woont Fretje op een slapende vulkaan en kan hij vanuit frustratie erg snel boos worden.
  Elke MiniMuzikant heeft 1 lied in zijn of haar kwaliteit.
  Zo steelt Fretje de show, heeft Fien Toeter een danslied en trommelt Bembem erop los. Het 2e lied van elke MiniMuzikant staat in het teken van hun emoties.
  Zo kan Fretje vanuit teleurstelling of frustratie snel boos worden, Fien snel verdrietig, Belle snel bang en Bembem iets te enthousiast. Feetje is de verbinding tussen de MiniMuzikantjes en zingt over alle emoties die ze in haar hart voelt, want het hart is dé plek waar alle emoties wonen.

  De cd is geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en de onderbouw van het basisonderwijs. Vanaf ca. 2 t/m 7 jaar. De cd is een voorloper op het kinderboek van de MiniMuzikantjes. Elke MiniMuzikant heeft 2 liedjes opgenomen welke in het kinderboek avonturen terug te vinden zijn.

  De MiniMuzikantjes is een geregistreerd en beschermd product van Kindertraining Nederland.

   

 • Het is een toffe cd om naar te luisteren, met leuke dans- en luisterliedjes. Tegelijkertijd gaan de liedjes over herkenbare gevoelens, iets wat kinderen zeker aanspreekt!

  Wij zitten te swingen in de auto!

  Mama, mogen wij in de auto blijven zitten?

  — Gevraagd door 2 jongens die niet zich niet meer vervelen in de auto.