Het kinderboek

 • Het kinderboek “De MiniMuzikantjes en het Emotiefestijn” neemt je mee met de vriendjes Fien, Belle, Feetje, Bembem en Fretje
  naar Muziekland, het
  land waar de MiniMuzikantjes wonen.
  Ze zijn gevraagd om een optreden te verzorgen voor het Emotiefestijn.
  Terwijl ze druk aan het oefenen zijn, komen er heel wat emoties bij kijken.

  Gaat het ze toch lukken om een spetterend optreden neer te zetten met elkaar?

 • Het kinderboek is bedacht door Jennie de Weerd en de illustraties zijn gemaakt door Heleen Klopper. De verhaaltjes zijn geschreven door Melanie de Vreede. 

  Het kinderboek “De MiniMuzikantjes en het Emotiefestijn” neemt je mee met de vriendjes Fien, Belle, Feetje, Bembem en Fretje, naar Muziekland het land waar de MiniMuzikantjes wonen. Ze zijn gevraagd om een optreden te verzorgen voor het Emotiefestijn. Terwijl ze druk aan het oefenen zijn, komen er heel wat emoties bij kijken. Gaat het ze toch lukken om een spetterend optreden neer te zetten met elkaar?

  Het boek bestaat uit 5 verhaaltjes die los van elkaar te lezen zijn én ook uiteindelijk 1 geheel vormen. In ‘De MiniMuzikantjes en het Emotiefestijn’ vind je 5 verhalen:
  Fien is verdrietig
  Bembem is enthousiast
  Fretje is boos
  Belle is bang
  Feetje op het emotiefestijn

   

 • Het huis van Feetje Toon

 • Hoe jij ons kunt helpen te investeren in kinderen!

  We verkopen het kinderboek niet alleen, maar zullen het ook veel gebruiken tijdens coachingssessies, therapiesessies en de Lekker In Mijn vel training.

  De eerste cd van de MiniMuzikantjes is al te koop en er wordt op dit moment gewerkt aan divers  coachingsmateriaal voor kinderen. De materialen zijn ontwikkelend voor de Lekker-In-Mijn-Vel-training, maar kunnen ook prima los aangeschaft worden, ter ondersteuning van de ontwikkeling van het schoolgaande kind.

  Wil je ons financieel steunen met de totstandkoming van het kinderboek en coachingsmateriaal, dan kun je contact opnemen met ons via het contactformulier of een donatie doen via rekeningnummer  NL85INGB0007915630  op naam van Kindertraining Nederland. 

  Donateurs zullen (indien gewenst) vernoemd worden op de website als instanties die de totstandkoming van het boek mogelijk hebben gemaakt. Hierbij vertonen we ook graag het logo en een link naar de website!