Het kinderboek

 • Het kinderboek neemt je mee met de vriendjes
  Feetje, Belle, Bembem, Fien en Fretje,
  naar het
  land waar de MiniMuzikantjes wonen.
  Ze zijn gevraagd om een optreden te verzorgen
  voor het Emotiefestijn.
  Terwijl ze druk aan het oefenen zijn,
  komen er heel wat emoties bij kijken.

  Gaat het ze toch lukken om een spetterend
  optreden neer te zetten met elkaar?

 • Bestel nu het Kinderboek van de MiniMuzikantjes!

  Doordat we het kinderboek in eigen beheer zullen laten drukken en uitgeven, kunnen mensen vanaf nu een pre-order doen voor €15,- ! 
  Je betaalt bij de pre-order geen verzendkosten! 
  Dit houdt in dat je alvast het kinderboek koopt, je adresgegevens achterlaat en het kinderboek vóór de decembermaand in huis hebt!

 • Achter de schermen wordt druk gewerkt aan het ontwikkelen van het MiniMuzikantjes kinderboek.
  Het kinderboek is bedacht door Jennie de Weerd en de verhaaltjes zijn geschreven door Melanie de Vreede. De illustraties worden op dit moment getekend door Heleen Klopper.

  Het boek neemt je mee met de vriendjes Feetje, Belle, Bembem, Fien en Fretje, naar het land waar de MiniMuzikantjes wonen. Ze zijn gevraagd om een optreden te verzorgen voor het Emotiefestijn. Terwijl ze druk aan het oefenen zijn, komen er heel wat emoties bij kijken.  Gaat het ze toch lukken om een spetterend optreden neer te zetten met elkaar?

  Het boek bestaat uit 5 verhaaltjes die los van elkaar te lezen zijn én ook uiteindelijk 1 geheel vormen. Daarnaast legt het boek de verschillende emoties die een kind kan ervaren uit.  

  Het kinderboek zal uíterlijk voor de decembermaand van 2018 klaar zijn.

 • Het huis van Feetje Toon

 • Hoe jij ons kunt helpen te investeren in kinderen!

  We verkopen het kinderboek niet alleen, maar zullen het ook veel gebruiken tijdens coachingssessies, therapiesessies en de Lekker In Mijn vel training.

  De eerste cd van de MiniMuzikantjes is al te koop en er wordt op dit moment gewerkt aan divers  coachingsmateriaal voor kinderen. De materialen zijn ontwikkelend voor de Lekker-In-Mijn-Vel-training, maar kunnen ook prima los aangeschaft worden, ter ondersteuning van de ontwikkeling van het schoolgaande kind.

  Wil je ons financieel steunen met de totstandkoming van het kinderboek en coachingsmateriaal, dan kun je contact opnemen met ons via het contactformulier of een donatie doen via rekeningnummer  NL85INGB0007915630  op naam van Kindertraining Nederland. 

  Donateurs zullen (indien gewenst) vernoemd worden op de website als instanties die de totstandkoming van het boek mogelijk hebben gemaakt. Hierbij vertonen we ook graag het logo en een link naar de website!