De MiniMuzikantjes

 • Wij zijn de MiniMuzikantjes
 • Hallo, ik ben Bembem

  “Ik heb altijd een goed idee”

  Bembem heeft altijd een goed idee en wil deze ideeën allemaal direct en tegelijk uitvoeren. Doordat hij zoveel ideeën heeft vindt hij het lastig om focus te houden en aandachtig te werken. Bembem denkt positief en is altijd enthousiast. Helaas kan hij vanuit zijn enthousiasme nog wel eens dingen overnemen van de ander. Dit is niet altijd handig voor hem.

 • Hallo, ik ben Fien

  “Ik plan het wel even”

  Fien is ontzettend goed in plannen, organiseren, ordenen. Ook kan ze goed dansen en zingen.
  Fien wil het zo graag voor iedereen goed doen en alles in 1 keer perfect doen. Ze vindt het moeilijk om hulp te vragen en mag geen fouten maken van haar zelf. Ze kan enorm teleurgesteld zijn in haar zelf.

 • Hallo, ik ben Fretje

  “Ik regel het allemaal wel even”

  Fretje kan goed regelen en leiding nemen. Hij is een echte entertainer en staat graag vooraan op het podium.
  Fretje wil zo graag alles bepalen en leiding nemen, hierdoor kan hij minder goed samenwerken. Fretje is vaak gefrustreerd en teleurgesteld in de ander. Hij is snel boos en zegt dan dingen die hij eigenlijk niet wil zeggen. Fretje mag meer leren tevreden te zijn en rekening houden met dat de ander iets niet leuk vindt.

 • Hallo, ik ben Belle

  “Ik sta altijd voor je klaar”

  Belle staat altijd klaar voor iedereen en houdt van samenwerken. 
  Belle is niet altijd overtuigd van zichzelf, ze voelt zich soms wat verlegen, onzeker, bang en paniekerig. Tijdens een optreden met de band, durft Belle soms ineens niet te zingen. Ze doet dan haar mond open, maar er komt niks uit. Hoe kan dat nou? Belle heeft minder zelfvertrouwen en denkt snel dat ze het niet kan, waardoor zingen voor publiek soms niet lukt.

 • Hallo, ik ben Feetje

  “Ik ben dankbaar”

  Feetje is ontzettend lief, vriendelijk en soms wat verlegen. Ze is vaak wat op de achtergrond. Feetje houdt van haar zelf en is elke dag dankbaar dat ze in een mooi huis woont en een vredig land.
  Feetje voelt ontzettend veel emoties de hele dag door en neemt veel prikkels op. Waardoor ze soms als ze thuis komt ‘ontploft’.