Jennie en de MiniMuzikantjes

Het ontstaan van de MiniMuzikantjes

De MiniMuzikantjes zijn in 2012 ontstaan tijdens de Kindercoachopleiding bij BGL van Jennie de Weerd. Sinds 2016 zijn de MiniMuzikantjes daadwerkelijk aan de weg aan het timmeren. Naast de inzetbaarheid van de MiniMuzikantjes tijdens de ‘Lekker In Mijn Vel’ trainingen is Jennie de Weerd van mening dat elk kind een MiniMuzikant verdient en hoop ze dat de materialen voor alle kinderen beschikbaar zullen worden.

Jennie

In het jaar 2012 zijn alle karakters bedacht en getekend door Jennie. De schetsen in haar notitieblok zijn fantastisch en zullen voor altijd bewaard blijven.

Jennie

Met speciale dank aan

Frido Nahon

Frido Nahon

Frido is de bedenker van hoe de huidige MiniMuzikantjes er uitzien. Hij is het brein van details zoals: de kuif van Fretje, de bloem bij Fien en het rokje van Belle. Iets wat fantastisch is bedacht!

Ido en Anno

Ido en Anno

Hebben samen met Jennie de eerste liedjes-ideeën uitgewerkt, bedacht en ook opgenomen.

Peter van der Zwaag

Peter van der Zwaag

Heeft het danslied van Fien geproduceerd.

Jennie en de MiniMuzikantjes

Melanie van de Vreede

Schrijver van het kinderboek. Melanie heeft een fantastische schrijfstijl en kan vanwege haar vele vlieguren als leerkracht in het onderwijs zich goed inleven in de kinderen.

Kindertraining Nederland

Ik Zit Lekker In Mijn Vel

De MiniMuzikantjes©® is een product van Kindertraining Nederland. Sinds 2016 werken we hard aan de ‘Lekker In Mijn Vel’ methode en trainingen, waar de MiniMuzikantjes onderdeel van zijn. De Lekker In Mijn Vel trainingen (LIMV) zijn kind én oudertrainingen voor sociaal emotionele fitheid. Door de MiniMuzikantjes te gebruiken tijdens LIMV trainingen worden kinderen op creatieve wijze meegenomen naar de wereld van emoties, kwaliteiten, handig gedrag, onhandig gedrag, oplossingen en positiviteit. Het is een laagdrempelige manier om te investeren in de sociaal, emotionele ontwikkeling van kinderen. Het geeft kinderen de mogelijkheid om uit te proberen, te oefenen, fouten te maken en het anders te proberen.

Ik zit lekker in mijn vel stempel