Swingen en zingen met de MiniMuzikantjes

De cd van de MiniMuzikantjes staat in het teken van hun kwaliteiten en hun emoties. Zo is Fretje Gitaar een echte entertainer en regelaar. Hij geniet van optredens en het podium. Hij regelt en bepaalt graag. Echter woont Fretje op een slapende vulkaan en kan hij vanuit frustratie snel boos worden. Elke MiniMuzikant heeft 1 lied in zijn of haar kwaliteit en 1 lied in zijn of haar emotie.

Jennie en de MiniMuzikantjes

De MiniMuzikantjes op Spotify

Je kunt ook alle liedjes van de MiniMuzikantjes op spotify beluisteren.

Beluister op spotify

Fretje steelt de show
De MiniMuzikantjes cd

De cd

Elke MiniMuzikant heeft 1 lied in zijn of haar kwaliteit en 1 lied in zijn of haar emotie. Zo steelt Fretje de show, heeft Fien Toeter een danslied en trommelt Bembem erop los. Het 2e lied van elke MiniMuzikant staat in het teken van hun emoties. Zo kan Fretje vanuit teleurstelling of frustratie snel boos worden, Fien snel verdrietig, Belle snel bang en Bembem iets te enthousiast. Feetje is de verbinding tussen de MiniMuzikantjes en zingt over alle emoties die ze in haar hart voelt, want het hart is dé plek waar alle emoties wonen.

De cd is geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en de onderbouw van het basisonderwijs. Vanaf ca. 2 t/m 7 jaar. De cd is een voorloper op het kinderboek van de MiniMuzikantjes. Elke MiniMuzikant heeft 2 liedjes opgenomen welke in het kinderboek avonturen terug te vinden zijn.

Ga naar de webshop