Trainen met de MiniMuzikantjes

De MiniMuzikantjes worden ingezet tijdens kind én oudertrainingen van Kindertraining Nederland. Ze worden gebruikt tijdens de 'Lekker In Mijn Vel' trainingen en de 'Gezond In Mijn Vel' trainingen. Het is een laagdrempelige manier om te investeren in de sociaal, emotionele en lichamelijke ontwikkeling van kinderen. De MiniMuzikantjes geven het gevoel dat je niet perfect hoeft te zijn. Dat het fijn is om zo goed mogelijk te leren leven met onze eigen onhandigheid en die van de ander. De trainingen geven kinderen de mogelijkheid om uit te proberen, te oefenen, fouten te maken en het anders te proberen.

Belle op de wobble
Ouder en kind

Ouder kind training

Dé sociaal emotionele vaardigheidstraining voor kind én ouder!

Is jouw kind tussen de 4 en 10 jaar en ben je op zoek naar een faalangst training, weerbaarheidstraining of sociale vaardigheidstraining? En tegelijkertijd ook ondersteuning voor thuis? Zoek dan niet verder! Met onze creatieve 'Ik Zit Lekker In Mijn Vel' ouder-kind training werken we systeemgericht aan zelfvertrouwen, zelfwaardering, omgaan met emoties, omgaan met leeftijdsgenoten, weerbaarheid en een positieve mindset.

Deze training wil jij ook! Neem contact op.

Lekker in mijn vel individueel

Dé sociaal emotionele vaardigheidstraining!

Is jouw kind tussen de 4 en 10 jaar en ben je op zoek naar een faalangst training, weerbaarheidstraining of sociale vaardigheidstraining? Zoek dan niet verder! Met onze 'Ik Zit Lekker In Mijn Vel' individuele training werken we 1 op 1 aan zelfvertrouwen, zelfwaardering, omgaan met emoties, omgaan met leeftijdsgenoten, weerbaarheid en een positieve mindset.

Deze training wil jij ook! Neem contact op.
De MiniMuzikantjes cd
Jennie

Kennis maken?

Wil je graag persoonlijk contact over de LIMV en/of GIMV trainingen? Neem dan contact met ons op.

Ja ik neem contact op

Wat anderen zeggen

Wij zijn een grote voorstander van positief opvoeden dus deze training sluit hier perfect bij aan. Mijn kind vertelt er ontzettend enthousiast over en we zien hem groeien.

Mijn zoon heeft veel meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd! Hij durft in zijn nieuwe klas iets uit te leggen aan de groep (de 1e dag). Hij is veel meer aanwezig, zo van “hier ben ik”.

Mijn dochter is bewuster geworden over haar persoonlijkheid. Ze lijkt namelijk erg op Fretje en het leuke is dat ze dit zelf heeft bedacht. Ze blijft nu veel minder lang in haar boosheid hangen. Ze heeft nu echt handvatten!.

De Lekker In Mijn Vel training is een perfecte combinatie van zeer leerzaam en zeer leuk.

De training heeft een grote inzet op verschillende emoties, dat is super mooi!

Mijn kind heeft het met heel veel plezier gedaan en veel geleerd. Als ouder vind ik de inhoud en vormgeving erg leuk en aansprekend.

De coaches

Jennie

Jennie de Weerd

Pedagoog, kindercoach, trainer, zangeres

De MiniMuzikantjes zijn in 2012 ontstaan tijdens de Kindercoachopleiding bij BGL van Jennie de Weerd. Sinds 2016 zijn de MiniMuzikantjes daadwerkelijk aan de weg aan het timmeren. Naast de inzetbaarheid van de MiniMuzikantjes tijdens de ‘Lekker In Mijn Vel’ trainingen is Jennie de Weerd van mening dat elk kind een MiniMuzikant verdient en hoopt ze dat de materialen voor alle kinderen beschikbaar zullen worden.